Fotocampagne: Damsters opgelet

Woon of werk je in Appingedam? Dan zijn we op zoek naar jou!

Fotocampagne: Damsters opgelet

Elk jaar nemen we een thema als uitgangspunt voor ons festivalprogramma. Voor de komende editie kiezen we het thema '...en de ander'. Deze 'ander' gaan we ook in ons campagnebeeld verwerken, en wat ons betreft kun jij die ander zijn, mits je woont of werkt in Appingedam. Want om te vieren dat Appingedam dit jaar voor de vijfde keer het festivalhart is, zijn we op zoek naar Damsters die het leuk vinden mee te doen aan een speciale fotoshoot. We zoeken geen exclusieve fotomodellen maar échte mensen, van alle leeftijden. Net als op deze foto wordt jouw gezicht gematcht met een ander... en wie die ander is, wordt een verrassing.

Dus Damsters: als het je leuk lijkt om mee te doen, stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats naar info@terugnaarhetbegin.nl en houd zaterdag 4 februari (10:00 uur of 15:00 uur) in je agenda vrij voor een fotoshoot in Appingedam (precieze locatie volgt). We nemen contact met je op.

Zo wordt jouw gezicht misschien wel onderdeel van de campagne van een heel leuk festival (al zeggen we het zelf) in je eigen stad!