Groningse gastvrijheid gevraagd!

GEZOCHT: INITIATIEFRIJKE DORPS-EN STADSBEWONERS (omgeving Appingedam, Delfzijl, Loppersum)

Groningse gastvrijheid gevraagd!

Woon je in één van de festivaldorpen en heb je een goed idee of een mooie plek om te laten zien aan de bezoekers? Dan horen we het graag! De voorstellingen zijn niet het enige wat Terug naar het begin bijzonder maakt: de gastvrije dorps- en stadsbewoners maken de beleving compleet.

De eerste initiatieven druppelen al binnen…
...en dat smaakt naar meer! Vorig jaar werden de dorpsactiviteiten, zoals die in Krewerd en Holwierde, goed bezocht tijdens het festival. We verrijken het festival daarom graag met nog meer leuke initiatieven van dorp- en kerkcommissies, winkeliers en horecaondernemers. Het is een mooie manier om de regio waar je woont en/of werkt op de kaart te zetten: er komen veel festivalbezoekers die verder weg wonen, en wie weet kunnen we ze op deze manier verleiden om eens vaker naar de provincie Groningen te komen!

Doe-het-zelf
Groningers zijn doeners, en dat moedigen we graag aan. We willen als festivalorganisatie mensen met elkaar in contact brengen, maar het is wel uitdrukkelijk de bedoeling dat de initiatieven vanuit de mensen zelf komen. Vele handen maken licht werk en samen maken we er in mei een fantastisch evenement van!

Meld je aan
Heb je een goed idee, stuur dan een mailtje naar thessa@terugnaarhetbegin.nl en laat weten wat je van plan bent. Dan kunnen we jouw initiatief op deze website een mooi plekje geven (kijk hier alvast welke activiteiten andere mensen gaan organiseren).