Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Boek een arrangement!

31 maart, 2022
Terugnaarhetbegin Tim Knolendewandelclub12062021003

Een luxe verblijf in Loppersum, een Gronings tintje in Delfzijl, of een compleet campingarrangement in ‘t Zandt. We hebben drie mooie arrangementen samengesteld!

Landgoed DeCamping ‘t Zandt met speciale gast: Tim Knol!
Aankomst vrijdag 20 mei en vertrek zondag 22 mei
Voor de prijs van € 35,- p.p. (exclusief festivalticket)
+ € 1,55 toeristenbelasting p.p. per nacht

Voor het echte festivalgevoel, boek je het campingarrangement! Het voormalige voetbalveld van ‘t Zandt is met veel liefde en enthousiasme van Drewes Wildeman en zijn team omgetoverd tot een geweldige camping met landelijke uitstraling. Voor elke tent, caravan of camper is ruim plaats. Tijdens Terug naar het begin wordt Landgoed DeCamping omgetoverd tot één van de leukste overnachtingsplekken. Als je het campingarrangement boekt, krijg je verschillende leuke extra’s! Plaats je kampeermiddel op de camping en geniet op zaterdagavond van de band ‘Hail Gewoon Akoestisch’ bij het kampvuur. De volgende ochtend staat er een lekker ontbijtje voor je klaar. Bovendien profiteer je met het campingarrangement van nog een bijzondere extra: op de zondagochtend wandel je met De Wandelclub van Tim Knol naar de mooiste plekjes van ‘t Zandt met onderweg een openluchtoptreden van Tim zelf!

Dit arrangement boeken? Ga naar de website van Landgoed De Camping!


Eemshotel Delfzijl: een typisch Gronings verblijf!
Aankomst zaterdag 21 mei en vertrek zondag 22 mei
Voor de prijs van € 109,- per kamer, 2 personen (exclusief festivalticket)

Een typisch Gronings gevoel krijg je met het arrangement van Eemshotel Delfzijl. En doordat het hotel op palen in de zee staat, heeft je kamer een super uitzicht! Na je festivaldag geniet je in het restaurant van een driegangendiner met Groningse gerechten. De volgende dag begin je goed met een ontbijtbuffet met o.a. Groninger poffert. Bovendien hanteert het hotel een heerlijke, luie zundag oetcheck. Voor onderweg krijg je nog een knapzakje mee. En natuurlijk krijg je als je aankomt een welkomstdrankje, dat “kon minder!”

Dit arrangement boeken? Ga naar de website van Eemshotel Delfzijl!


Hotel Spoorzicht & Spa Loppersum: een luxe festivalverblijf!
Aankomst vrijdag 20 mei en vertrek op maandag 23 mei
Voor de prijs van €164,- p.p (exclusief festivalticket)

Met een splinternieuwe vleugel aan het hotel, krijgt je TNHB-verblijf met dit arrangement een extra luxe tintje. Speciaal voor TNHB gasten biedt Hotel Spoorzicht & Spa het arrangement 3=2 nachten. Verblijf van vrijdag 20 mei tot en met maandag 23 mei in één van de nieuwe kamers, met ontbijtbuffet inbegrepen, gratis gebruik van de spa-faciliteiten, en gratis parkeren en wifi! Een upgrade naar superior+ kamer kost €10.- per nacht.

Dit arrangement boeken? Ga naar de website van Hotel Spoorzicht & Spa!