Navigatie overslaan

Festivalvrijwilligers gezocht!

2 maart, 2020
  • vrijwilligers
David Vroom

Help jij ons mee? Ieder jaar worden we geholpen door een fantastisch team aan vrijwilligers. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste gastheren en gastvrouwen!

Wat ga je doen?
Ben jij goed in mensen zich welkom laten voelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Met meer dan 20 verschillende locaties (in Appingedam en de omliggende wierdedorpen) hebben we gastheren en -vrouwen nodig. Als gastheer/-vrouw zorg je, op één of meerdere dagen, voor een warm welkom van de artiesten en bezoekers en ben je verantwoordelijk voor de kaartcontrole en kaartverkoop aan de deur. Kortom, je zorgt ervoor dat op locatie alles op rolletjes loopt en iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Wat doen wij voor jou?
Je krijgt duidelijke instructies en een draaiboek. Natuurlijk mag je in ruil voor je inzet zelf ook het festival bezoeken. Als je vrijwilliger bent, bieden we je een vrijkaart naar keuze aan! Dit doen we allemaal in overleg.

Enthousiast geworden?
Mail naar nienke@terugnaarhetbegin.nl met het onderwerp ‘vrijwilliger’. Zet daar je naam, woonplaats en telefoonnummer in en welke dagen je beschikbaar bent. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer info?
We organiseren op woensdag 11 maart van 19.30-21.00 uur een informatiebijeenkomst in de Franse School in Appingedam. Wil je hierbij zijn? Meld je dan voor 9 maart aan via nienke@terugnaarhetbegin.nl. Mocht je niet kunnen, dan is dit geen probleem! We sturen ook alle informatie naar je op en als je dan nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Spread the word!
Ken jij nog andere mensen die ons kunnen helpen als vrijwilliger? Schroom niet en deel dit bericht!