Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kaartverkoop is gestart!

31 maart, 2022
KVDV 20210612 Tnh B The Avonden 03

Vanaf vandaag is onze online ticketshop geopend! Vanaf nú kun je jouw tickets scoren voor Terug naar het begin: bestel ze voor 20 april en profiteer van € 5,- Vroege Vogel Korting!

Met de keuze uit drie verschillende startplekken, krijgt het festival dit jaar een iets andere opzet. Ook hebben we arrangementen samengesteld voor je TNHB-verblijf én is onze programmapagina gevuld met nieuwe acts.

Om de bezoekersstromen beter te spreiden, kun je op zaterdag en zondag je ontdekkingstocht beginnen op één van de drie startplekken: Appingedam, Loppersum en Holwierde. Hier ruil je je ticket om voor een festivalbandje en hebben we ook mooie acts gepland! Nog even geduld, we zijn nog druk aan het puzzelen aan het blokkenschema. Hiermee kun je straks je festivalroute uitstippelen en dus ook een mooie startlocatie kiezen. Ook geven we je bij iedere startlocatie enkele routetips! Meer informatie over de startlocaties en andere praktische zaken vind je hier.

Tickets bestellen

In de online ticketshop heb je de keuze uit de openingskaart op vrijdagavond 20 mei, een dagkaart voor zaterdag 21 mei, een dagkaart voor zondag 22 mei, of maak er een heel weekend van met de passe-partout normaal (zaterdag + zondag) of passe-partout compleet (opening vrijdag + zaterdag + zondag)!

Arrangementen & fiets huren

Wil je overnachten? Kies dan voor een van één van de arrangementen, of kijk voor tips op onze overnachtingspagina. Ook kun je een fiets huren: dat gaat deze keer niet via onze ticketshop, maar dit kun je rechtstreeks regelen met Guikema Rijwielhandel door contact op te nemen via het contactformulier!

Borrelbox & festivalmaaltijd

Maak het openingsconcert op de vrijdagavond extra feestelijk en bestel de borrelbox van Patrick, chef van de Vegan Keuken uit Appingedam! (Deze borrelbox is alleen op vrijdag te verkrijgen). Zaterdag en zondag sluit je wederom af in Appingedam, waar Chefkok Anne, van Paviljoen Overdiep, een heerlijke maaltijd zal bereiden voor onze bezoekers in de Nicolaïkerk. Wij zijn tegen voedselverspilling, bestel hiervoor daarom een ticket in de online ticketshop.

Er zijn weer genoeg keuzes te maken, dus neem snel een kijkje in onze ticketshop en bestel je tickets tot 20 april met 5 euro Vroege Vogel korting!