Navigatie overslaan

Nieuwe data voor coronaveilige editie

11 maart, 2021
FB event route

Helaas moest er een streep door de vorige datum van Terug naar het begin, maar we hebben niet stilgezeten. Onder de noemer ‘Boek een ontdekkingstocht’ bieden we op 12 + 13 juni, 19 + 20 juni en 26 + 27 juni 2021 verschillende culturele dagreizen aan, waarmee we met een gevarieerd programma telkens een ander stukje van ons festivalgebied uitlichten. Zo bewegen we mee met de mogelijkheden, terwijl het beste van Terug naar het begin bewaard blijft!

Kies je culturele dagreis!
Met een route die je vooraf kiest, maak je een ontdekkingstocht door het historische wierdenlandschap van Groningen. Langs kronkelende weggetjes en oude zeedijken verken je de mooiste uitzichtpunten én lievelingsplekken. Zoals je van ons gewend bent, beleef je onderweg betoverende optredens en spannende kunstprojecten op unieke locaties. Zo geven de culturele ontdekkingstochten je een nieuwe kijk op de omgeving van de gemeente Eemsdelta: voor de nieuwsgierige bezoeker, maar ook voor wie er al jaren woont. Met het coronaveilige aantal van maximaal 30 deelnemers per tocht, is Terug naar het begin intiemer dan ooit!

Coronaveilige editie
We begrijpen dat de coronasituatie veel onzekerheid met zich meebrengt en vragen oproept. We hebben daarom de lijst met veelgestelde vragen aangepast aan de nieuwe opzet. Bij het beantwoorden zijn we uitgegaan van de optimistische situatie dat we te zijner tijd weer in kleine groepen bij elkaar mogen komen, mits we voldoende afstand kunnen waarborgen. Zit jouw vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten!

Programmering & routes
We zijn nu nog druk bezig met het ontwikkelen van de routes en de programmering. Als alles door kan gaan, start de kaartverkoop in mei. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Laat je mening horen!
We zijn erg benieuwd naar wat jij van onze nieuwe plannen vindt. Laat het ons weten via onze korte vragenlijst!