Navigatie overslaan

Terug naar het begin zoekt vrijwilligers!

20 april, 2021
  • vrijwilligers
Vrijwilligers David Vroom1

Help jij ons mee? Ieder jaar worden we geholpen door een fantastische groep vrijwilligers! Aangezien Terug naar het begin dit jaar niet één weekend, maar drie weekenden lang is, hebben we jullie hulp hard nodig!

Op 12 + 13 juni, 19 + 20 juni en 26 + 27 juni 2021 organiseren we culturele ontdekkingstochten in de gemeente Eemsdelta. Met in totaal negen routes, hebben bezoekers elk weekend de keuze uit drie verschillende ontdekkingstochten die zowel zaterdag als zondag zijn te volgen. Elke route wordt drie keer op een dag in verschillende timeslots aangeboden en bestaat uit drie programmaonderdelen (kunst, voorstelling, expeditie) en een pauze halverwege op een bijzondere plek. Met maximaal 30 deelnemers per tocht zorgen we voor een coronaveilige omgeving voor zowel de artiest, bezoeker en de vrijwilligers!

Wat ga je doen?
Ben jij goed in mensen zich welkom laten voelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Als gastheer/-vrouw zorg je, op één of meerdere dagen, voor een warm welkom van de artiesten en bezoekers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kaartcontrole en draag je zorg aan de coronaveiligheid van de locatie.

Enthousiast geworden?
Met de versoepelingen in het vooruitzicht, hebben we goede hoop voor TNHB 2021! Wil je een of meerdere dagen meehelpen als gastheer/vrouw of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar Nienke via nienke@terugnaarhetbegin.nl.