Navigatie overslaan

Win een privéconcert voor 2 personen

7 mei, 2020

Locaties

  • Kerk Marsum (GN)
RBF 2182 kopie 2

Terug naar het begin kan dit jaar niet doorgaan, toch hebben we een lichtpuntje. We verloten een privéconcert voor twee personen!

Dit concert vindt plaats op zaterdagavond 16 mei, om 20.00 uur op één van onze mooiste festivallocaties: de Mauritiuskerk van Marsum. Het iconische kerkje van Stichting Oude Groninger kerken vind je in het weidse landschap tussen Appingedam en Delfzijl, hooggelegen op de restanten van de wierde van het Groningse dorpje...

Betoverende liedjes van Klaske Oenema
In deze sprookjesachtige setting creëert multimedia kunstenaar, zangeres en schrijver Klaske Oenema een betoverende wereld. Gezeten naast haar old school overheadprojector begeleidt ze haar liedjes en gedichten met live beelden, geknipt of gescheurd uit papier en plastic. Zo brengt ze gesproken en gezongen verhalen over grote en kleine thema’s: wat is het kantelpunt waarop je van twijfel naar zekerheid gaat, van mooi naar lelijk en van gezamenlijk naar individueel? Ga voor meer informatie over Klaske Oenema naar www.klaskeoenema.com.

Privéconcert
Het concert vindt niet plaats in een kerkje vol publiek, maar alleen voor jou én iemand die jij wilt verrassen om samen deze bijzondere performance te beleven op deze unieke locatie. Dit alles op anderhalve meter afstand van elkaar! Ben jij de gelukkige winnaar? Dan hoef je alleen nog maar te zorgen voor eigen vervoer.

Wil je kans maken op dit privéconcert? Mail voor vrijdag 15 mei naar win@terugnaarhetbegin.nl. Op deze dag maken we bekend wie er heeft gewonnen!

Let op. Voor dit privéconcert gelden de richtlijnen van de overheid: lees ze hier.


Foto: Reyer Boxem