Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Elemental Exchange - Amenti Theatre Company

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Dans

Locatie

  • Nicolaïkerk Appingedam

Tijd

  • Za: 10.00 - 10.45 / 11.45-12.30 Zo: 11.45-12.30 / 13.30-14.15
Museumnacht 2021 Amenti color 29 1 1

De krachtige dansperformance van Gil ‘The Grid’ Gomes Leal maakte tijdens de afgelopen editie van TNHB enorme indruk op het publiek. Ook dit jaar gaan we hem zien. Deze keer met zijn danscollectief Amenti Theater Company en hun nieuwe voorstelling Elemental Exchange.

De Elemental Exchange is een unieke danservaring waarbij de eerste ontmoetingen tussen mensen centraal staan. Een eerste ontmoeting, een authentiek en puur moment waarin twee zielen de verbinding aan gaan. Op de klanken van zowel live muziek als muziek gedraait door DJ en danser Gil the Grid zullen de dansers worden uitgenodigd om elkaar op synergetische wijze te vinden.

De verschillende dansers van Amenti, met een enorme veelzijdigheid aan stijlen en identiteiten, zullen op het podium verschijnen. Wat er precies gaat gebeuren weet niemand, een verassing en uniek moment voor iedereen die aanwezig is. Terug naar het begin in dans en connectie met elkaar.

Deze interactieve voorstelling zorgt voor verrassingen en geeft jou als publiek de mogelijkheid om te bepalen welke dansers elkaar ontmoeten op de vloer. Wees voorbereid op magie, ontroering en bijzondere synergie op verschillende niveaus.

Geproduceerd door: Amenti Theatre Company in samenwerking met Motel Mozaïque

Cast
Gil ‘the Grid’ Gomes Leal (DJ, danser, host)
Wesley Rommy (danser, host)
Matilde Tommasini (danser)
Alice de Maio (danser)
Angel Felix (danser)
Tyrone Menig (danser)
Dizzi Geetha (muziek)
Elia Vitadamo (creative producer)