Navigatie overslaan

Charlotte Haesen

  • 26 + 27 juni 2021
  • Muziek
  • Route 3C
Haesen Breidenbach small wide

Charlotte Haesen betovert met haar stem, timing en haar prachtige performance. Met een fascinatie voor taal (Frans, Nederlands, Engels, Mandarijn) zingt ze soulvolle liedjes uit allerlei windstreken.

Op de zaterdag zingt ze liedjes van haar programma Café des Chansons* vol mooiste Franse klassiekers; op de zondag is ze samen met gitarist Philip Breidenbach en neemt ze de luisteraar mee op reis. Beide combinaties spelen op-en-top op elkaar in, en weten ze grenzen van de verschillende genres te vervagen en prachtige nieuwe werelden te scheppen.

*Bezetting Café des Chansons
Zang: Charlotte Haesen
Viool: Giles Francis
Viool: Evelien Jaspers
Viola: Odile Torenbeek
Cello: Anjali Tana

Charlotte Haesen is onderdeel van ROUTE 3C
Over de route:
Van ‘t Gloepke in Godlinze, tot het hoogholtje aan het Leermstermeedenpad. En misschien zie je onderweg ook nog een ‘Lutje Hoeske’? Deze route zit vol kleine Groninger ontdekkingen! Sowieso waren wij nog niet eerder in de Mariakerk van ’t Zandt geweest, en wat denk je van een donkere aardappelschuur als theaterlocatie?

  • Data: 26 + 27 juni
  • Startlocatie route: Mariakerk ‘t Zandt, Hoofdstraat 43
  • Starttijden route: 10.30 / 12.00 / 13.30
  • Afstand: 17 km
  • Hoe? Deze route beleef je het mooist op de fiets!

Welke artiesten kom je tegen?
Maak kennis met de bijzonder zangeres Charlotte Haesen met betoverende liedjes uit allerlei windstreken! // Verken een dorpsommetje samen met zanger en componist Tim Knol en De Wandelclub // Vers verhuisd naar het noorden heten Willem en Saskia je van harte welkom in hun theetuin ’De kosterij’ voor een welverdiende pauze en daarbij een hapje en een drankje // Beleef een poëtische ervaring met de kunstinstallatie In a window of a few minutes van Sarah Janssen // In het duister ontvouwt zich de mini-opera Hope She Was Worth It van Sien Vanmaele // Sluit je route af met een kleine ontdekkingstocht door een onzichtbare wereld van Patrick Hoving!