Navigatie overslaan

Hope She Was Worth It - Sien Vanmaele

  • 26 + 27 juni 2021
  • Muziek
  • Theater
  • Route 3C
Hopeshewas PROMO

In één ontdekkingstocht kun je veel beleven! Zo gidsen we je -bijna aan het eind van de route- naar het donker. Hier, in het duister ontvouwt zich de mini-opera Hope She Was Worth It van Sien Vanmaele.

Een elektronische muziektrip van een jonge vrouw met een gebroken hart nestelt zich in je ziel. In een compositie van haat en liefde en met een haarfijn taalgevoel, zingt zij zich een weg down memory lane. Liefde doet pijn, dat weten we allemaal. Of zoals journalist Peter van Strien in het Dagblad van het Noorden recenseerde: “Pure poëzie. Beklemmend, verpletterend prachtig”.

Concept, tekst en spel: Sien Vanmaele
Muziek en spel: Jason Dousselaere
Eindregie: Karel Hermans
Lichtontwerp: Mieke den Braber
Productie-assistentie, decor: Eva Weerts
Coproductie: Jonge Harten, VIA ZUID
Beeld: Sanne Delcroix
Met dank aan: Toneelacademie Maastricht, Theater Froefroe en Jesse Vandamme

Meer lezen?
“Hope She Was Worth It is als een gedecomprimeerde, theatrale versie van ‘You Oughtta Know’ van Alanis Morisette: woedend maar kwetsbaar, schurend maar lekker, punk as fuck en veel te snel voorbij.” Lees hier de hele recensie!

Deze voorstelling is onderdeel van ROUTE 3C
Over de route: Van ‘t Gloepke in Godlinze, tot het hoogholtje aan het Leermstermeedenpad. En misschien zie je onderweg ook nog een ‘Lutje Hoeske’? Deze route zit vol kleine Groninger ontdekkingen! Sowieso waren wij nog niet eerder in de Mariakerk van ’t Zandt geweest, en wat denk je van een donkere aardappelschuur als theaterlocatie?

  • Data: 26 + 27 juni
  • Startlocatie route: Mariakerk ‘t Zandt, Hoofdstraat 43
  • Starttijden route: 10.30 / 12.00 / 13.30
  • Afstand: 17 km
  • Hoe? Deze route beleef je het mooist op de fiets!

Welke artiesten kom je tegen?
Maak kennis met de bijzonder zangeres Charlotte Haesen met betoverende liedjes uit allerlei windstreken! // Verken een dorpsommetje samen met zanger en componist Tim Knol en De Wandelclub // Vers verhuisd naar het noorden heten Willem en Saskia je van harte welkom in hun theetuin ’De kosterij’ voor een welverdiende pauze en daarbij een hapje en een drankje // Beleef een poëtische ervaring met de kunstinstallatie In a window of a few minutes van Sarah Janssen // In het duister ontvouwt zich de mini-opera Hope She Was Worth It van Sien Vanmaele // Sluit je route af met een kleine ontdekkingstocht door een onzichtbare wereld van Patrick Hoving!