Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Geen Verhaal - Laura van Dolron

  • Zondag
  • Theater

Locatie

  • Kerk Eenum

Tijd

  • 15.15-16.15 / 17.00-18.00
210818 Annelien Nijland20211513 high res

Sierlijk op de rand van de afgegraven wierde, staat het kerkje van Eenum. Deze plek is voor stand-up filosoof Laura van Dolron dé safe space waar ze door de pijn heen haar nieuwe voorstelling Geen Verhaal brengt.

Voorbij het verhaal deze keer, met alles wat ik niet weet of kan beheersen. Met lege handen en een hart vol liefde. Op zoek naar dat wat ons bindt in plaats van wat ons scheidt, ook in tijden van scheiding. Voorbij de mening en het eigen gelijk, dichter bij elkaar, als jullie dat ook willen ten minste.”

Na een grote crisis raapt Laura zichzelf bij elkaar samen met haar publiek. Ze kijkt met haar voorstelling op een nieuwe manier naar de werkelijkheid en neemt je mee in een proces, zoekend naar taal, in een zachtmoedig ritueel waarin pijn en liefde de hoofdrolspelers zijn. Voor iedereen die wel eens iets verloren is wat hij liever had gehouden. Voor iedereen wiens hart ooit brak….

NRC ★★★★☆
“Als Laura van Dolron – één van de grootste verhalenverteller op de Nederlandse podia – geen verhalen meer wil vertellen, weet je dat er iets goed mis is”


De Volkskrant ★★★★☆

“Laura van Dolron laat in haar solo zien dat rouw grillig, onnavolgbaar en vaak onbegrijpelijk is”