Navigatie overslaan

Lucky Fonz III

  • 26 + 27 juni
  • Muziek
  • Route 3A
Schermafbeelding 2021 05 06 om 13 45 32

“Als íets Lucky Fonz kenmerkt is het zijn lef en interactie met het publiek. Hij zorgt tegelijk voor herkenning én ongemak, waarvoor je op het puntje van je stoel gaat zitten”, recenseert journalist Igor Wijnker in het Dagblad van het Noorden.

Zijn optreden tijdens TNHB (alweer vijf jaar geleden) in het kerkje van Godlinze liet zoveel indruk achter, dat we deze bijzondere artiest gewoon opnieuw hebben gevraagd!

Want start je je ontdekkingstocht met Lucky Fonz III, dan start je de dag met liedjes en verhalen over grote levensvragen en ogenschijnlijke onbenulligheden. Beide spelen een belangrijke rol in zijn, soms turbulente, leven. Van ‘Wat is de zin van het leven?’ tot ‘Waarom staat er die ‘w’ in het woord erwt?’

Naast antwoorden neemt Lucky ook alle andere ingrediënten mee die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en -vooral- ontroering.

Lucky Fonz III is onderdeel van ROUTE 3A
Over de route: Welke verhalen mogen we niet vergeten? Met (o.a.) de oudste synagoge van Groningen, is er in het oude stadje Appingedam een rijk joods verleden te ontdekken. Ook zorgde de kartonfabriek De Eendracht, die in 2006 haar deuren sloot, 100 jaar lang voor bedrijvigheid. Nu is het tijd voor een nieuwe toekomst van dit markant stukje terrein. Welke herinneringen en dromen worden doorgegeven?

  • Data: 26 + 27 juni
  • Starttijden route: 12.30 / 14.00 / 15.30
  • Startlocatie: Nicolaïkerk Appingedam, Wijkstraat 32
  • Afstand: 5 km
  • Hoe? Dit is een wandelroute!

Welke artiesten kom je tegen?
Start je dag met grote levensvragen en ogenschijnlijke onbenulligheden van Lucky Fonz III! // ga de confrontatie aan met het verleden met de voorstelling De Joodse Raad van theatergezelschap Mugmetdegoudentand // Kom daarna op de pauzeplek bij de synagoge meer te weten over de geschiedenis van deze bijzondere plek. Daarbij wordt aan de inwendige mens natuurlijk ook gedacht // Bezoek de mini-expositie van het Groninger Museum met korte workshops & college // Beleef de individuele luisterwandeling Eendracht maakt Kracht en ontdek herinneringen en dromen van een markant stukje Appingedam!