Navigatie overslaan

Maaike Ouboter

  • afgelast/uitgesteld
  • Muziek

Locaties

  • Donatuskerk Leermens

Tijden

  • T.b.a.
Maaike Persfoto Sanja Marusic Vanaf nu MEDRES

Veel indruk maakte Maaike Ouboter met haar deelname bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland, met prachtige nummers als ‘Dat Ik Je Mis’ en 'En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’.

Afgelopen jaar toerde Maaike voor het eerst helemaal in haar eentje langs de theaters met haar programma 'Voordat de tijd ons inhaalt'. Een show die haar terug naar de kern bracht, naar waar ze vandaan komt. Ook op Terug naar het begin speelt ze solo. Met liedjes en anekdotes over loslaten, vasthouden, over hoe alles verandert en je tegelijkertijd diep van binnen toch blijft wie je bent, wie dat dan ook mag zijn. Onder de gewelven van de Donatuskerk speelt de singer-songwriter vanuit haar hart: muzikaal kwetsbaar, persoonlijk en dichtbij!

In de pers

"Uit het niets werd ze bekend door haar aangrijpende optreden bij het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Nu, twee albums verder en met een theatertour voor de boeg, is ze te gast bij Gijs Groenteman in de archiefkast". Luister hier de Podcast.

"Maaike heeft er voor gekozen om op originele manier zich te laten inspireren voor de teksten van het album en die verhalen heeft ze in mooie, meest klein gehouden nummers ondergebracht." (Written In Music)

"Eén keer luisteren naar Maaike Ouboters teksten is niet genoeg. Wat iedereen al vermoedde die haar in mei 2013 heeft gezien in De beste singer-songwriter van Nederland, kan Ouboter met weinig middelen grote aandacht trekken." (Volkskrant)