Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Maarten Vos

  • Zaterdag
  • Muziek

Locatie

  • Mariakerk 't Zandt

Tijd

  • 15.15-16.00 / 17.00-17.45 / 18.45-19.30
Kopie van maarten vos

Cellist en componist Maarten Vos houdt van galm en daar voldoet de Mariakerk in ‘t Zandt met haar hoge, gotische koor uit de vijftiende eeuw perfect aan! Laag voor laag opgebouwde stukken evolueren naar vernietigende geluidsmuren, om daarna weer terug te keren naar de ingetogen klanken van de cello.

Zijn live performances worden omschreven als intense geluidsbelevingen, die de tijd doen vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Met zijn brede interesse in zowel klassieke als elektronische klanken, brengt Maarten Vos beide werelden samen met zijn cello, modulaire synthesizers en andere elektronische instrumenten. Hiermee heeft hij al op vele grote podia en festivals gespeeld, zoals Le Guess Who?, MUTEK, Rewire, TransArt Italië, Contact Tokyo, Funkhaus Berlijn, Amsterdam Dance Event, Cryptic Glasgow en Lowlands. En nu komt deze uitzonderlijke artiest naar TNHB: een show die je niet mag missen!

Muziekblad OOR:
“Eentje die een publiek muisstil weet te krijgen met zijn expressieve spel en spannende geluidstexturen. […] een talent dat zich kan meten met stijlgenoten als Nils Frahm en Ben Frost. Potentiële wereldtop.”