Navigatie overslaan

Met gids op fietsexpeditie - Koos Buist

  • afgelast/uitgesteld
  • Expeditie

Locaties

  • Start in De Proeftuin

Tijden

  • T.b.a.
Koos Buist

Laat je je het allerliefst verrassen door nieuwe ontdekkingen? Ga dan op fietsexpeditie met gids Koos Buist. Gefascineerd door de ‘onzichtbare’ natuur en oude landkaarten weet hij als geen ander je ogen te openen voor wat je normaal gesproken misschien niet direct ziet.

In een kleine groep ga je tussen de optredens door ‘op jacht’ in een onzichtbare wildernis en verken je nieuwe perspectieven in een eeuwenoud cultuurlandschap. Koos neemt je mee naar verdwenen rivieren, levens onder water of in de bodem. Met korte tussenstops doe je een gezamenlijke poging om het landschap nog beter te lezen. En wie weet ontdek je wel iets heel bijzonders!

Start- en eindpunt
De expeditie is een dagvullend programma. Samen met Koos bezoek je ook een aantal voorstellingen in oude Groninger kerken. Welke dit zullen zijn, blijft tot het einde een verrassing. Maar de vertrektijden -en locatie maken we via de mail op tijd bekend! Start- en eindpunt van de expeditie is in het festivalhart De Proeftuin, gelegen achter de Nicolaïkerk in Appingedam.

Ticketshop
Deze gegidste fietsexpeditie biedt plek voor een beperkt aantal personen. Lijkt je dit leuk? Bestel dan snel je expeditie voor € 10,- via de ticketshop (of € 7,50 met Vroege Vogel korting). Let goed op: deze expeditie wordt in de shop zowel zaterdag als zondag aangeboden en vind je onder de titel: 'Met gids op fietsexpeditie - KOOS BUIST' met daarachter de vermelding van 'zaterdag' of 'zondag'. De fietsexpeditie met gids is alleen geldig i.c.m. een dagkaart of combinatiekaart, van de dag waarop je met je gids erop uit wilt.

Benodigdheden
Een fiets (deze kun je ook huren via de ticketshop).