Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Michelle David & The True-tones

  • Vrijdag
  • Muziek

Locatie

  • Nicolaïkerk Appingedam

Tijd

  • 20.00 - 21.15
Kopie van Jo Hi True Tones 0005 12

In 2020 kondigden we deze openingsact al aan. Toen kwam de wereld stil te staan door de coronapandemie, maar nu gaat het toch echt gebeuren! Op vrijdagavond 20 mei zorgen Michelle David & The True-tones voor een onvergetelijke start van TNHB. In de Nicolaïkerk van Appingedam brengen ze een ode aan het leven, of zoals ze het zelf omschrijven: “Music that feeds the heart and soothes the soul”.

Wat begon als een zoektocht naar de oorsprong van Rythm & Blues, R&B en Soul, resulteerde in vier Gospel-inspired albums. De muzikale reis van deze band was een achtbaan! In de afgelopen vijf jaar heeft de band met succes verschillende invloeden omarmd die zich uitstrekken van traditionele Gospel tot Afrofunk, Soul tot Calypso en Marokkaanse Gnawa. Michelle David & The True-tones maken van elke show een waar soul spektakel dat je niet mag missen.

De band werd genomineerd voor een Edison Award, werd uitgenodigd om op te treden voor het Nederlandse koningshuis tijdens Bevrijdingsdag en verscheen op zowel Nederlandse als Duitse nationale tv. Aanvullend tourde de band door heel Europa en deden ze zelfs Afrika aan.

‘’Je goed voelen en jezelf de vrijheid gunnen om los te laten is zonder twijfel de basis van elk nummer. De ontwikkeling van Michelle David & The True-tones is inspirerend, opwindend en levensveranderend", aldus Michelle over haar band.

Borrelbox - openingsconcert vrijdag 20 mei - € 12,50
Maak het openingsconcert op de vrijdagavond extra feestelijk en bestel de borrelbox van Patrick, chef van de Vegan Keuken uit Appingedam. Bekijk hier wat er in de box zit. Deze is tot 15 mei te bestellen in de ticketshop!