Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Project Grenzeloos - De Zijlen, Cosis, 's Heeren Loo, via IVAK

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Kunst

Tijd

  • doorlopend

“Kunst kent geen beperkingen, maar zet mensen juist in hun oneindige kracht."

Met dit motto als uitgangspunt is Project Grenzeloos gestart, een initiatief van De Zijlen, Cosis, ‘s Heeren Loo en IVAK. Ter voorbereiding op TNHB zijn deze organisaties samen op ontdekkingstocht gegaan in het festivalgebied, op zoek naar inspiratie. Het werk van de kunstenaars ontdek je als bezoeker op de startlocaties - Creatieve ingrepen, die het leven net iets mooier maken: grenzeloos in talent en mogelijkheden!

Benieuwd geworden naar de kunstenaars? Ada Tolboom, cultuurcoach sociaal domein bij IVAK, ging op pad om een aantal kunstenaars te ontmoeten, die werk maken voor de expositie Grenzeloos. Zij ging op bezoek in Tolbert bij Paul Baron en in Appingedam bij Sunil Rakhan, Michael Schuring en René van Houwelingen. Je leest het hele artikel hier.

Tip: bezoek tijdens TNHB ook het atelier van Cosis in Appingedam: zowel op zaterdag als zondag is het atelier geopend voor het live drukken, van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Stadshaven 1 te Appingedam (vlakbij startlocatie Nicolaïkerk Appingedam).