Navigatie overslaan

Safe Sex - The Movie - Teddy's Last Ride

  • 19 + 20 juni
  • Dans
  • Route 2A
Thumbnail TEDDYS SAFESEX Knelis 007 DSC 3954

Vier sterren kreeg dit Groningse dans- en performance gezelschap van Dagblad van het Noorden voor Safe Sex: "een associatieve opeenstapeling van dans, performance, muziek, film, met als resultaat een even verwarrend als krachtig bouwwerk."

Op een unieke industriële locatie aan de rand van Appingedam word je meegenomen op een multidimensionale reis naar zelfontdekking. Is het theater? Of entertainment? Doormiddel van een archetypische benadering, leiden de hoofdrolspelers van Safe Sex- The Movie je door een ‘Stranger Things’-achtige wereld: "Het is een feest, een persoonlijke rave met dope beats, film, theater, dans, queer esthetiek en een transformatie. Het is echt. Wat is echt? Maakt het uit? Binnenkort is het allemaal voorbij."

Meer lezen?

Journalis Eric Nederkoorn schreef in Dagblad van het Noorden de recensie "Teddy's Last Ride creëert een even duivelse als hemelse verwarring". Klik hier!

Teddy's Last Ride is onderdeel van ROUTE 2A
Over de route: Natuurlijk mag je de beroemde hangende keukens van Appingedam niet missen, maar in dit prachtige oude stadje is nog veel meer te ontdekken! Zo vind je verstopt tussen de pittoreske huizen en monumentale panden het groene Monnikenpark, om je vervolgens net buiten Appingedam naar een oud fabrieksterrein te gidsen…

  • Data: 19 + 20 juni
  • Startlocatie route: Nicolaïkerk Wijkstraat 32, Appingedam
  • Starttijden route: 12.30 / 14.00 / 15.30
  • Afstand: 5 km
  • Hoe? Dit is een wandelroute!

Welke artiesten kom je tegen?
Luister naar de liedjes van singer-songwriter Marike Jager die het beste klinken in de stilte en galmende akoestiek van een kerk // Ontdek de poëtische kunstinstallatie Memories of the air van kunstenaar Eva Koopmans // Geniet van een hapje en een drankje op de pauzeplek bij de synagoge en kom meer te weten over de geschiedenis van deze bijzondere plek // Op een unieke industriële locatie nemen de dansers van Teddy’s Last Ride je mee op reis…