Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Tuinsessies: Immen, TAMAR en Suze (The First Wolf solo)

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Muziek

Locatie

  • Theetuin De Kosterij

Tijd

  • 13.00-13.30 / 14.00-14.30 / 15.00-15.30 / 16.00-16.30
TAMAR liggend HR Jantina Talsma13 1

Wil je genieten van hapje en een drankje onder het genot van live muziek? Strijk dan neer in de theetuin De Kosterij! Met deze selectie singer-songwriters droom je helemaal weg!

Singer-songwriter Immen heeft een intrigerende warme stem en weet een intieme sfeer met een donker randje op te wekken. Hoewel de meeste liedjes in het Engels geschreven zijn, keert ze soms terug naar haar Friese moedertaal, wat haar liedjes zowel iets aards als iets bovennatuurlijks geeft.

T A M A R
maakt poëtische popliedjes. Buitengewone verhalen over het alledaagse. Melodieus, persoonlijk, met ruimte genoeg op de stippellijntjes. Begin dit jaar kwam haar mini-album Langzaamaan uit en werd ze uitgeroepen tot Beste Talent tijdens het Popgala Noord!

Suze, de helft van het folkduo The First Wolf, zal tijdens TNHB een solo show spelen. Ze groeide op tussen bluegrass muzikanten wiens liedjes Suze's connectie met muziek en stijl hebben gevormd. Afwisselend tussen banjo en gitaar zal ze nieuw solo werk, repertoire van The First Wolf en nummers uit haar muzikale jeugd ten gehore brengen.

Foto's van l. n. r.: Immen, T A M A R, Suze