Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

GEZOCHT: deelnemers uit Eemsdelta voor de voorstelling Mijn ding

14 maart, 2023

Vertel je graag je verhaal? Vind je het leuk om mee te doen aan de voorstelling op ons prachtige festival? En lijkt het je een toffe uitdaging om samen met twee professionele artiesten vorm te geven aan je stuk?

Doe dan mee met de voorstelling Mijn ding en word artiest op het festival Terug naar het begin op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023!

In Mijn ding bieden we jou de kans om je verhaal te vertellen en te delen met het publiek rond 1 ding. De vorm daarvan is vrij. Een korte vertelling, een gedicht, een pamflet, een rap, spoken word stuk of een lied? Het kan allemaal! Jouw stuk krijgt samen met je object/ding een mooie plek in de voorstelling in de kerk van Opwierde.

We beginnen met een kick off/kennismaking en duiken daarna in twee workshops nader in op inhoud en vorm. In de voorstelling willen we de relatie tussen mensen en dingen onderzoeken. Welke betekenis hebben de dingen voor ons? Hebben wij ook betekenis voor dingen? We werken toe naar een gevarieerd palet aan persoonlijke verhalen. Blij, vurig, troostend, krachtig, boos of kwetsbaar. Relevant en met betekenis voor onszelf maar ook voor het publiek. Kortom: klinkende verhalen met muziek!

Je doet dit onder leiding van twee professionals: woordkunstenaar Hugo aka Wordbites (www.wordbites.nl) en cellist Sebastiaan Wiering.

Wat verwachten we van jou?

dat je…….

- deelneemt aan kick off/kennismaking op zondag 2 april tussen 13.00 en 17.00 uur

- deelneemt aan workshop 1 op zondag 16 april tussen 13.00 en 17.00 uur

- deelneemt aan workshop 2 op zondag 14 mei tussen 13.00 en 17.00 uur

- deelneemt aan try out op vrijdag 2 juni tussen 13.00 en 17.00 uur

- speelt op het festival zaterdag 3 juni en zondag 4 juni tussen 13.00 en 17.00 uur

Supertof om samen een mooie voorstelling te maken!

Enthousiast geworden? Meld je dan voor 31 maart aan door een mailtje te sturen aan Anneke Folkerts, folkerts.anneke@gmail.com.

Heb je nog vragen? Laat het weten. Stuur even een mailtje aan Anneke dan nemen we contact op.

Mijn ding is een samenwerking met Mijn Thuis Mijn Verhaal in de wijk en draagt hiermee bij aan het ontwikkelen van een cultureel programma voor talentontwikkeling en persoonlijk welbevinden en gemeenschapszin in Eemsdelta.