Navigatie overslaan

Tickets

De ticketshop is voorlopig gesloten. Terug naar het begin is uitgesteld tot 28, 29 en 30 mei 2021. Wanneer de kaartverkoop weer van start gaat, brengen we je op de hoogte via de nieuwsbrief.

Reeds gekochte tickets

Had je al tickets gekocht voor Terug naar het begin op 15, 16 en/of 17 mei 2020? Dan heb je in april vanuit het mailadres info@tickethosting.com een mail ontvangen met nadere informatie. Kijk hiervoor ook in je spambox. Kun je deze mail niet terugvinden? Neem dan contact op via tickets@terugnaarhetbegin.nl.

Ticketshop

Wanneer de ticketshop weer geopend is, heb je de keuze uit een openingskaart voor vrijdag (normale prijs € 12,-), een dagkaart voor zaterdag (normale prijs € 29,-), een dagkaart voor zondag (normale prijs € 29,-), en combinaties hiervan. Ook bieden we hier tickets aan voor het openingsdiner, om fietsen te huren of kun je kiezen voor een 'Met-gids-op-fietsexpeditie-ticket'.

Polsbandjes

Dag- en combinatietickets dienen te worden omgeruild voor een polsbandje. De overige tickets (zoals een ticket voor het openingsdiner, het openingsconcert, de fietsverhuur en gegidste routes) kun je gewoon meenemen naar de plaats van bestemming: uitgeprint of op je telefoon!

Last-minute-tickets

Last-minute-tickets kun je niet in de voorverkoop bestellen, maar wel tijdens het festival zelf. Zolang de voorraad strekt bieden we aan de deur van elke voorstelling last-minute-tickets aan. Is er nog plek vrij? Dan kun je voor € 10,- de desbetreffende voorstelling bezoeken!

Gratis programma's

Ook gratis is er veel te beleven! Zo is De Proeftuin voor iedereen gratis toegankelijk. Ook heb je geen toegangsbewijs nodig voor het bezoeken van de kunstprojecten op de kunstroute.

Disclaimer

Ben je jonger dan 18 jaar of student, dan biedt het kaartverkoopsysteem je 50% korting aan. Neem in dit geval je identificatiebewijs of collegepas mee naar het festival;

Aan (programma-) aankondigingen, prijsopgaven, aanbiedingen, mededelingen of anderszins verschafte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Terug naar het begin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in brochures, websites, sociale media-uitingen of advertenties;

We kunnen helaas geen kaarten terugnemen of inwisselen.