Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Tickets

De ticketshop is geopend!

Ga naar de ticketshop!

Woon je in Eemsdelta? Profiteer dan van 50% korting op je dagkaart. Lees meer!

Ga naar de Eemsdelta-ticketshop!

Overzicht tickets

In de ticketshop heb je de keuze uit:

 • UITVERKOCHT - Openingskaart (vrijdagavond) - € 18,- : geeft toegang tot het openingsconcert Lucky's Begin van Lucky Fonz III in de Nicolaïkerk op vrijdagavond, start om 20.00 uur.

 • Dagkaart (zaterdag of zondag) - € 33,-: geeft toegang tot alle optredens van het zaterdag- óf zondagprogramma.

 • Passe-Partout Normaal (zaterdag + zondag) - € 60,-: geeft toegang tot alle optredens van zowel het zaterdagprogramma als het zondagprogramma.

 • UITVERKOCHT - Passe-Partout Compleet (opening vrijdag + zaterdag + zondag) - € 75,-: geeft toegang tot het openingsconcert op vrijdagavond + alle optredens van zowel het zaterdagprogramma als het zondagprogramma.

 • UITVERKOCHT - Openingsetentje Overdiep (vrijdag) - € 22,50
  Op vrijdag 2 juni (voorafgaand aan het openingsconcert) kookt chefkok Anne met zijn keukenbrigade van Paviljoen Overdiep (het restaurant vlakbij de Nicolaïkerk) speciaal voor TNHB-bezoekers een heerlijk driegangen menu in de Nicolaïkerk. Wil je hier bij zijn? Bestel dan op tijd een ticket via de ticketshop!

Mail voor vragen m.b.t. tickets naar tickets@terugnaarhetbegin.nl.

Kortingsacties

 • Vroege Vogel Korting: bestel je een ticket voor 1 april? Dan profiteer je van 20% korting per ticket door in de ticketshop (bij het invullen van je contactgegevens) de volgende kortingscode te gebruiken: KORTINGMAART;
 • Eemsdeltakorting: woon je in de Eemsdelta? Profiteer dan van 50% korting op je dagkaart! In samenwerking met culturele netwerkorganisatie IVAK en Visit Eemsdelta biedt het festival inwoners van Eemsdelta de kans om met korting kennis te maken met TNHB. Heb je (via IVAK en/of Visit Eemsdelta) een kortingscode ontvangen? Vul deze in, in de speciale Eemsdelta-ticketshop. Hiermee kost je dagticket €16,50 in plaats van €33,00. Deze korting geldt alleen voor de eerste 200 dagtickets, dus wees er snel bij (op = op)!
 • Jongeren/-studentenkorting: ben je jonger dan 18 jaar? Of in het bezit van een CJP-/ studentenpas? Vul dan bij bestelling van je ticket de code 'CJP/JONG' in en ontvang 50 % korting. Neem je identificatie en/of CJP-/ studentenpas mee naar het festival!
 • Kinderen tot 13 jaar gratis: entreeticket is niet nodig, wel begeleiding.

Let op: de kortingsacties zijn niet te combineren.

Fietsverhuur

Voor de fietsverhuur werken we samen met Fietsverhuur Guikema!
Inmiddels is het niet meer mogelijk om via het inschrijfformulier een fiets te huren. Heb je vragen over je gehuurde fiets? Neem dan contact op met Fietsverhuur Guikema.

Last Minute besluiten?

Ook tijdens het festival zijn er nog tickets te koop. Tickets voor de vrijdagavond, zaterdag en zondag zijn te verkrijgen bij de startlocaties (pinapparaat is aanwezig). Maar je kunt ook kiezen voor Last Minute Tickets. Deze kosten € 12,- en koop je “last minute” aan de deur bij de voorstelling die je graag wilt zien, mits er nog plek is!

Handig: betaling van deze Last Minute Tickets vindt ter plekke plaats middels een QR-code!

Vip voor een dag?

Boek hier de vliegende fietstaxi!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.