Navigatie overslaan

Tickets

10 euro korting voor SOGK-donateurs

1 februari start de exclusieve kaartverkoop voor donateurs van Stichting Oude Groninger Kerken. Via de post ontvang je als donateur de kortingscode waarmee je toegang krijgt tot de webshop. Bovendien profiteer je tot 1 maart van € 10,- korting op een passe-partout! Ook met korting naar het festival? Word SOGK-donateur: Klik hier!

Bestel tickets

Vanaf 1 maart is de kaartverkoop open voor iedereen, met vroege-vogel-korting tot 1 april.

Ticketshop

In onze ticketshop heb je de keuze uit een openingskaart voor vrijdag 15 mei (€ 12,-), een dagkaart voor zaterdag 16 mei (€ 29,-), een dagkaart voor zondag 17 mei (€ 29,-), of combinaties hiervan. Ook kun je alvast tickets bestellen voor het openingsdiner op vrijdag (€ 19,50), of voor het huren van fietsen.

Last-minute-tickets

Last-minute-tickets kun je niet in de voorverkoop bestellen, maar wel tijdens het festival zelf. Zolang de voorraad strekt bieden we aan de deur van elke voorstelling last-minute-tickets aan. Is er nog plek vrij? Dan kun je voor € 10,- de desbetreffende voorstelling bezoeken!

Gratis programma's

Ook gratis is er veel te beleven! Zo zijn de optredens in De Proeftuin voor iedereen gratis toegankelijk. Ook heb je geen toegangsbewijs nodig voor het bezoeken van de kunstprojecten op de kunstroute.

Disclaimer

Ben je jonger dan 18 jaar of student, dan biedt het kaartverkoopsysteem je 50% korting aan. Neem in dit geval je identificatiebewijs of collegepas mee naar het festival;

Aan (programma-) aankondigingen, prijsopgaven, aanbiedingen, mededelingen of anderszins verschafte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Terug naar het begin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in brochures, websites, sociale media-uitingen of advertenties;

We kunnen helaas geen kaarten terugnemen of inwisselen.