Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Blaudzun

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Muziek

Locatie

  • Petrus en Pauluskerk Loppersum

Tijd

  • T.b.a.

Johannes Sigmond, alias Blaudzun, brengt gevoelige ballads afgewisseld met krachtige songs in de imposante Petrus en Pauluskerk in Loppersum. Samen met een deel van zijn band laat hij de mooiste songs uit zijn repertoire horen. Bereid je voor op semi-akoestische en meeslepende folk noir, die onder de prachtig grote gewelven nog net een tikje mysterieuzer klinkt!

Johannes koos in 2006 voor een solocarrière, waarna hij grote indruk maakte met zijn liveshows in clubs en op festivals door heel Europa. Met zijn eerlijke en emotionele composities blijft hij luisteraars inspireren. Gedurende zijn muzikale carrière ontvangt hij onder andere meerdere gouden platen, een 3voor12-, 3FM- en Edison Award en kwam hij met zijn album Promises of No Man’s Land op nummer 1 binnen in de Nederlandse album-charts waarmee hij de gouden status bereikte.

de Volkskrant ★ ★ ★ ★: "Blaudzun zingt meer dan ooit alsof zijn leven ervan afhangt. Johannes Sigmonds zesde studioalbum ‘’Lonely City Exit Wounds’’ is een prettig doch dreigend portret van de universele grote stad.’’

Verzeker je plek tijdens TNHB
Voor dit optreden voorzien we een grote opkomst, en de capaciteit van onze locaties is beperkt. Om ter plaatse teleurstelling te voorkomen werken we voor dit optreden met een tokenservice. Meer informatie hierover vind je op onze praktische pagina.