Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

BOYS WON'T BE BOYS

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Theater

Locatie

  • Donatuskerk Leermens

Tijd en

  • Zaterdag - 14:15 / 16:00 / 17:45
  • Zondag - 14:15 / 16:00 / 17:45

BOYS WON’T BE BOYS geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en is een wervelende vrijplaats voor een steeds wisselende groep spelers met talent om mens te zijn. Het is een theatrale en maatschappelijke beweging op het gebied van mannelijke emancipatie, waarin diverse mensen (m/v/x) zich op kunstzinnige wijze uitspreken over hun relatie tot mannelijkheid, identiteit en seksualiteit.

We verschillen, nou en? Niemand past precies in een hokje, en precies dat willen wij vieren. Door al die verschillende verhalen met elkaar te delen doorbreken we vooroordelen en stereotypen en komen we dichter bij elkaar. BOYS WON’T BE BOYS is een vrolijke aanklacht en ode aan het begrip man.

De met killerheels gewapende host Jorrit de Vries speelt samen met een kleurrijke parade van spelers die vertellen, zingen, (g)rappen, dansen, kortom: alles wordt uit de kast getrokken. En hokjes? Die zijn er om je in om te kleden tot wie je echt bent. Verwacht een prikkelende voorstelling, waarover je onderweg naar de volgende voorstelling nog lang over na zal praten.

AD: “Boys Won't Be Boys breekt een lans voor mannen die niet aan het ideaalbeeld van de macho man voldoen.”
AD: “Een ode aan de kwetsbaarheid van mannen.“
Theaterkrant: "Openhartige en liefdevolle mannencollage.”