Navigatie overslaan

Eva van Manen

  • afgelast/uitgesteld
  • Muziek

Locaties

  • Kerk Eenum

Tijden

  • T.b.a.
Eva van Manen 2020 door Jitske Nap

Eva van Manen bracht al liedjes uit samen met Spinvis en trekt nu door het land met haar debuutalbum Politiek en Liefde. Het romaanse kerkje van Eenum is hiervoor het perfecte decor. Een veilige haven waar ze haar muzikale dagboek openhartig met je deelt!

Als zangeres, woordkunstenaar, songwriter, producer en theatermaker overbrugt ze stijlen als rap, elektronica en gitaarpop met een fluïde persoonlijke invalshoek. Per nummer baant Eva zich door een web van vragen – soms héél expliciet en dan weer beschouwend – om uiteindelijk te streven naar een vorm van innerlijke rust die ook de problematiek niet ontkent. Want waar het spoor doodloopt in de politiek, biedt de liefde misschien nieuwe nuttige richtingen om door het dagelijks leven te navigeren. Van lekkere beats naar zachte poëzie, Eva weet vanaf het eerste moment je aandacht vast te houden!

In de pers

"Eva van Manen verleidt langzaam haar publiek" schrijft 3voor12 over haar optreden op Noorderslag. Lees het hier!

"De opwinding van dat je iets bedenkt waarvan je voelt: dit zou weleens een goed nummer kunnen worden. Dat gevoel is verslavend." Het hele interview van TheNextGig met Eva van Manen lees je hier!