Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Tickets

De ticketshop is geopend. Ben jij erbij op 24 + 25 + 26 mei 2024? Bemachtig snel jouw ticket!

Ga naar de ticketshop!

Kom BBQ'en in ons festivalhart!

Op zaterdag en zondag kun je jouw festivaldag komen afsluiten in het festivalhart. Praat na met elkaar én je favoriete artiesten onder het genot van een hapje, drankje en gezelligheid. Eetcafé de Boerderijeen serveert een uitgebreide BBQ (vlees en/of vega). Alleen als je van tevoren een ticket hebt gekocht kun je tussen 17:00 uur en 20:00 uur aanschuiven. We houden niet van eten weggooien, vandaar dat we graag willen weten hoeveel eters we kunnen verwachten.
De kosten voor de BBQ zijn €19,50 (excl. drankjes). Tickets zijn te koop tot en met woensdag 22 mei.

NIEUW: Kom met de festivalbus naar TNHB en de fiets staat voor je klaar

Komende editie kun je ook met de festivalbus vanaf Groningen station* naar TNHB reizen! We brengen je direct naar het festivalhart in Oosterwijtwerd, waar er bij aankomst een huurfiets** voor je klaarstaat waarmee je direct op ontdekkingstocht kunt. Na afloop van de dag lever je jouw fiets weer in bij ons festivalhart en brengen we je weer terug naar Groningen station. En dat voor slechts €15,-!

Je kunt kiezen voor drie reisopties:
1. 09:15 uur heen / 18:15 uur terug
2. 11:15 uur heen / 20:15 uur terug
3. 13:15 uur heen / 22:15 uur terug

* Opstapplaats Bushalte rondvaartboot (tegenover station)
** Normale fiets met versnellingen

Fietsverhuur

Kom je op eigen gelegenheid naar het festival en wil je een fiets huren? Dat kan! In onze ticketshop vind je losse tickets voor het huren van een fiets op zaterdag of zondag. Er is keuze uit:

Tandemfiets
- €15,- per dag
E-bike
- €20,- per dag
Fiets met versnellingen
- €10,- per dag

Let op:
kom je op zaterdag en zondag? Dan moet je voor beide dagen een ticket kopen voor het huren van een fiets. Je hoeft in dit geval je fiets niet zaterdagavond in te leveren.


Tickets

In onze ticketshop van Erfgoedpartners vind je de volgende tickets

 • [UITVERKOCHT] Openingskaart (vrijdagavond) - € 18,- : geeft toegang tot het openingsvoorstelling MARIA MARIA MARIA van de Veenfabriek in de Nicolaïkerk in Appingedam op vrijdagavond, start om 20.00 uur.
 • [UITVERKOCHT] Dagticket zaterdag - € 42,50 : geeft toegang tot alle optredens van het zaterdagprogramma.
 • Dagticket zondag - € 42,50 : geeft toegang tot alle optredens van het zondagprogramma.
 • [UITVERKOCHT] Passepartout zaterdag + zondag - € 79,- : geeft toegang tot alle optredens van zowel het zaterdagprogramma als het zondagprogramma.
 • Bus + Fiets ticket zaterdag [diverse tijden] - 15,- : Kom met de festivalbus vanaf Groningen naar TNHB. Bij aankomst in het festivalhart staat jouw huurfiets voor je klaar.
 • Bus + Fiets ticket zondag [diverse tijden] - 15,- : Kom met de festivalbus vanaf Groningen naar TNHB. Bij aankomst in het festivalhart staat jouw huurfiets voor je klaar.
 • Barbecue in het festivalhart zaterdag - € 19,50 (tot woensdag 22 mei te bestellen) : Met jouw vooraf gekochte ticket schuif je tussen 17:00 - 20:00 aan voor een gezellige BBQ en praat na met elkaar én je favoriete artiesten onder het genot van een hapje, drankje en gezelligheid.
 • Barbecue in het festivalhart zondag - € 19,50 (tot woensdag 22 mei te bestellen) : Met jouw vooraf gekochte ticket schuif je tussen 17:00 - 20:00 aan voor een gezellige BBQ en praat na met elkaar én je favoriete artiesten onder het genot van een hapje, drankje en gezelligheid.

Mail voor vragen m.b.t. tickets naar tickets@erfgoedpartners.nl.

Je e-ticket dien je tijdens TNHB om te ruilen voor een polsbandje. Hierover lees je t.z.t. meer op onze praktische pagina.

TNHB voordeelacties

Bij bestelling van je ticket(s) kun je een actiecode invoeren. Na het invullen van je actiecode verschijnt in de shop jouw ticket met korting.

 • Jongeren/-studentenkorting: ben je jonger dan 18 jaar? Of in het bezit van een CJP-/ studentenpas? Vul dan bij bestelling van je ticket de code 'CJPJONG' in en ontvang 50 % korting. Neem je identificatie en/of CJP-/ studentenpas mee naar het festival!

 • Groninger Kerken korting: Heb je met de post een speciale Groninger Kerken kortingscode ontvangen? Vul dan bij bestelling van je ticket de code in en ontvang 20% korting op jouw aankoop.

 • Kinderen tot 13 jaar gratis: entreeticket is niet nodig, wel begeleiding.

 • Eemsdeltakorting: woon je in Eemsdelta? Profiteer dan van 50% korting op je zaterdag-/of zondagkaart. Lees meer! Let op: deze tickets met Eemsdeltakorting zijn inmiddels uitverkocht;

Let op: de kortingsacties zijn niet te combineren.

Steun TNHB

TNHB bestaat dankzij alle TNHB-liefhebbers. Wij worden deels gefinancierd door overheidssubsidies, maar zijn daarnaast absoluut afhankelijk van o.a. partners, sponsoren en uiteraard ons publiek. Want zonder hen, geen TNHB. Je kunt ons extra steunen door een donatie te doen. Dit kan zowel persoonlijk, als zakelijk. Schenken aan TNHB is voordelig vanwege onze ANBI status. Wil je overleggen over jouw donatie? Neem hiervoor contact met ons op via info@terugnaarhetbegin.nl.

Doe een donatie

Disclaimer
Aan (programma-) aankondigingen, prijsopgaven, aanbiedingen, mededelingen of anderszins verschafte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Terug naar het begin aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in brochures, websites, sociale media-uitingen of advertenties.

We kunnen helaas geen kaarten terugnemen of inwisselen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.