Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Janne Schra

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Muziek

Locatie

  • Stefanuskerk

Tijd

Verdrinken in het verdriet van de wereld en niet weten waar je moet beginnen, maar wél beginnen met het proberen te benoemen. Samen met haar gitarist Laurens Radstake speelt Janne Schra in intieme kerksetting, gevoelig mooie songs die je raken tot in je diepste binnenste. Met het breekbaarst uit haar Engelstalige oeuvre aangevuld met nieuwe liedjes.

Tijdens haar optreden zal de heldere stem van Janne samen met de klanken van de gitaar en aangevuld met een synthesizer de ruimte vullen. Met heel soms een moment waarop Janne de andere stemmen in de ruimte uitnodigt om mee te doen, waardoor het optreden zal drijven op de energie van alle aanwezigen en daardoor iedere keer weer anders zal aanvoelen.

Janne Schra brak na haar opleiding door als zangeres en songwriter van de band Room Eleven, waarna ze haar carrière na een aantal jaren alleen vervolgde. Ze maakte vele albums, zowel solo als met diverse bands en het Noordpool Orkest, en schreef meerdere Edison Awards op haar naam.

3voor12: “De mooie donzige stem van Janne vlijt zich er behaaglijk tegenaan”, schreef recensent Guuz Hoogaerts ooit in zijn review van Janne’s solo-debuutalbum. ''Vanavond is het 'partner in crime' Laurens Radstake die zich met zijn subtiele gitaarspel tegen die mooie donzige stem aanvlijt. Want het is haar stem die in de intieme setting (...) de hoofdrol opeist.''

Verzeker je plek tijdens TNHB
Voor dit optreden voorzien we een grote opkomst, en de capaciteit van onze locaties is beperkt. Om ter plaatse teleurstelling te voorkomen werken we voor dit optreden met een tokenservice. Meer informatie hierover vind je op onze praktische pagina.