Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Charlotte Beerda - MARIA

  • Zaterdag
  • Muziek

Locatie

  • Kerk van Tjamsweer

Tijd

  • Zaterdag - 12:30 / 14:15 / 17:45

Met een scherp oog voor de complexiteit van vrouwelijkheid, onderzoekt woordenkunstenaar en singer-songwriter Charlotte Beerda de betekenis van de vele archetypen waar vrouwen in de moderne wereld mee te maken hebben en stelt ze de vraag: waar kun je je nog aan spiegelen als vrouw in 2024?

In MARIA brengt Charlotte haar diepgaande verkenning van vrouwelijkheid tot leven in intieme kerkelijke setting. Met een stuk van muziek gecombineerd met spoken word, doordrenkt van emotie en diepgang, weet ze het publiek te raken tot in hun diepste kern. Haar heldere stem creëert een atmosfeer die uitnodigt tot introspectie en reflectie.

Na een tumultueuze studententijd en een periode van persoonlijke uitdagingen heeft Charlotte Beerda haar pijn en verleden omgezet in poëzie en muziek. Al eerder bracht ze de solo-voorstelling KRUIWAGEN en het muzikaal-poëtische album DWAAL//GRUIS uit, en op dit moment is ze bezig met haar solo-EP "Other Side Of Mind".

Tijdens haar performance nodigt Charlotte je uit om jezelf te bevragen, je emoties te omarmen en je eigen pad te vinden in een wereld vol tegenstrijdige verwachtingen en archetypen.

De Kerk van Tjamsweer is op zaterdag podium voor Charlotte. Op zondag vind je hier Tunnelvisie X Ultrazoom.

Charlotte Beerda is onderdeel van Noordstaat