Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

ZOZY - Tunnelvisie X Ultrazoom

  • Zondag
  • Muziek

Locatie

  • Kerk van Tjamsweer

Tijd

  • Zondag - 12:30 / 14:15 / 17:45

Al jaren wordt ze soms overvallen door een gevoel dat zij geen naam kon geven. Kijkend naar de maan en het heelal of luisterend naar magistrale, imponerende muziek. Het gevoel kan ZOZY het beste omschrijven als een weerzinwekkende schoonheid en een beangstigende maar openbarende werkelijkheid.

“Ik voel me dan extreem klein, als een minuscuul algje in een zee die oneindig ver rijkt en geen bodem kent. Dat is in wezen natuurlijk ook het geval...''

In Tunnelvisie x Ultrazoom vertelt Groningse zangeres en songwriter ZOZY haar verhaal over het omgaan met ons bestaan, de oneindigheid van waar we ons in bevinden, de onontkoombare dood en het onophoudelijke leven. In deze performance neemt ze jullie mee in haar perspectief op het sublieme§ en hoe ze het een plek heeft weten te geven op de plaats van haar angst voor het onbekende, waarbij ze wordt ondersteund door een 7 koppig kleinkoor. Tunnelvisie x Ultrazoom houdt zich niet klam vast aan één genre; elektronisch en a capella, synth partijen en koorzang komen allemaal voorbij in deze voorstelling, op maat gemaakt voor de kerk in Tjamsweer.

De Kerk van Tjamsweer is op zondag podium voor Tunnelvisie X Ultrazoom. Op zaterdag vind je hier Charlotte Beerda.

Tunnelvisie X Ultrazoom is een productie van Up North

Credits
Productiehuis Up North
Maker | Zola Bikouta Nkaoulou