Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Wende - Unplugged

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Muziek

Locatie

  • Nicolaïkerk Appingedam

Tijd en

  • Zaterdag - 14:00 / 16:00
  • Zondag - 14:00 / 16:00

Wende strijkt tijdens TNHB neer in het wierdenlandschap voor een intiem en uniek optreden. Met haar nieuwe show Unplugged, die maar op een aantal plekken exclusief te zien is, gaat ze terug naar de basis.

Bij dit unieke concert neemt ze samen met toetsenist Nils Davidse het publiek mee op een reis met twee piano’s en haar stem. Haar mantra is ‘Om groot te zijn, moet je kleine dingen blijven doen’ en dat is precies wat Wende hier doet. In deze bijzondere setting brengt ze een ode aan de speelsheid en nodigt ze je uit om de vrijplaatsen in je leven te koesteren.

Wende’s veelzijdigheid als artiest is ongeëvenaard. Ze beweegt zich moeiteloos tussen verschillende muziekstijlen, variërend van pop en elektronisch tot jazz en klassiek en combineert dit al jarenlang in grensverleggende, interdisciplinaire albums en voorstellingen. Haar prijzenkast weerspiegelt deze diversiteit; ze heeft een Edison gewonnen in bijna elke categorie. Haar laatste album Sterrenlopen verscheen in het najaar van 2023 met onder andere samenwerkingen met Froukje, S10 en Lucas Rijneveld.

OOR: ‘’Wende kan poëtisch lief klinken, maar laat vocaal ook het achterste van haar tong zien. Ze is een intense artieste.’

Verzeker je plek tijdens TNHB
Voor dit optreden voorzien we een grote opkomst, en de capaciteit van onze locaties is beperkt. Om ter plaatse teleurstelling te voorkomen werken we voor dit optreden met een tokenservice. Meer informatie hierover vind je op onze praktische pagina.